Højfrekvent kasseløft med VacuCobra

Denne vakuumløfter er designet til højfrekvens løft i distributionsområder. VacuCobra løfter emner ergonomisk og hurtigt med et sikkert greb.

En alsidig vakuumløfter til højfrekvente løft i distributionscentre, hvor intense og ergonomiske løft er nødvendige. Den mulighed er der med VacuCobra, da den er enhåndsbetjent, som gør det muligt for operatøren at opretholde et højt løftetempo uden belastning. Den er ideel til slutningen af pakkelinien. Quick-release funktionen frigiver omgående lasten.

VacuCobra udnyttes mest effektiv, når den er monteret i et letvægtsskinnesystem i aluminium, eller i en letvægtssvingarm. Denne vakuumløfter kan udstyres med alle de sugefødder der er i sortimentet til VacuMyggen.

Løft i distributionsområder er bedst udført med en vakuumløfter. Med 360 graders rotation, i topsvirvlen og bundsvirvlen af vakuumløfteren, gør det nemt at placere varer uden at belaste skuldre og ryg. VacuCobra griber varer sikkert fra oven samt fra siden. To- finger kontrollen er fleksibel og kan tilpasses både højre- og venstrehåndede operatører. Ved at trykke og slippe to finger-kontrollen, kan operatøren justere løftehastigheden i én bevægelse.

Kan du ikke finde hvad
du søger, Kontakt os!
Send